Ngjarje

Thirrje për artikuj

Posted on

KONFERENCA e VII-të Shkencore në Pejë Buletini Multidisciplinar Shkencor Nr.1109 dhe 10 Nëntor 2018 Qendra Kërkimore Zhvillimore-PEJA në bashkëpunim me Universitetin e Vlores, “Ismail Qemajli”, Departamentin e Arsimit, Departamentin e Kulturës në Komunën e Pejës, ftojnë të gjithë studiuesit, profesorët dhe studentët për të marrë pjesë në Publikimin e artikujve shkencore Nentor 2018. Ne organizimin […]

Ngjarje

Konferenca e Gjashtë Shkencore

Posted on

Konferenca e Gjashtë Shkencore në PEJË – 17 Mars 2018 – Pejë, Republika e Kosovës Qendra Kërkimore Zhvillimore-PEJA në bashkëpunim me Universitetin e Vlores, “Ismail Qemajli”, Institutin për kërkime shkencore dhe zhvillim nga Mali i Zi-Ulqini, Kolegjin “Dukagjini”, departamentin e Kulturës, departamentin e Arsimit në Komunën e Pejës, ftojnë të gjithë studiuesit, profesorët dhe studentët […]